Skip to main content

Σας τρομάζει η διασωλήνωση κύριε Αντωνιάδη;

Hospital Procedures Consultants – Teachers Investing in Your Future


 Σας τρομάζει η διασωλήνωση κύριε Αντωνιάδη; Μη φοβάστε, δεν σας μείνανε και πολλοί γέροι να διασωληνωθούν και να πεθάνουν. Φθίνει ο αριθμός καθημερινά. Μας τελειώνουν οι γέροι. Ποιοι γέροι; Αυτοί που έπρεπε να έχουν εμβολιαστεί λόγω ηλικίας αλλά δεν. Γιατί δεν εμβολιάστηκαν; Επειδή είχαν συγγενείς αφυπνισμένους σουργελαρνητάκηδες, που τους νοικοκύρεψαν. Ποιοι σουργελαρνητάκηδες; Αυτοί που τους ενθαρρύνετε και τους καθοδηγείτε. Επέρχεται η ανοσία σιγά σιγά.

Από Νίκο Αντωνιάδη _______________________ ΤΟΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΑΝ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ !!! ------------------- ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ...

Δημοσιεύτηκε από Marianna Roupalioti στις Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021
|
Comment Policy: Please write your comments in accordance with the topic of this page post. Comments that contain links will not show up before they are approved.
Comments:
Facebook comments:

Αν επισκεπτεστε την Ιστοσελίδα μας με το κινητό σας, απλά πατήστε το overflow button (το κουμπί με τις τρεις κάθετες κουκκίδες) και επιλέξτε Προσθήκη στην Αρχική οθόνη. και μετά πατήστε “Προσθήκη“. Θα δείτε ότι η Ιστοσελίδα μας προστέθηκε στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου σας Lathranagnostis
και όταν την ανοίγετε, θα μπορείτε να διαβάζετε, όπως με κάθε εφαρμογή του τηλεφώνου σας. Επίσης είναι διαθέσιμη και η εφαρμογή για υπολογιστή, από την γραμμή διευθύνσεων.



Sponsored by Google

You Might Also Like:

-->