Skip to main content

Απαγορευμένος Έρωτας για τη μέλλουσα Πεθερά του!

Απαγορευμένος Έρωτας για τη μέλλουσα Πεθερά του!

Ο ήλιος άπλωνε τις χρυσές του υφάνσεις πάνω στο γραφικό νησί, όταν ο Νικόλας αντίκρισε για πρώτη φορά την Άννα. Ήταν η μητέρα της Μαρίας, της αρραβωνιαστικιάς του, και η ομορφιά της έλαμπε σα διαμάντι. Τα σμαραγδένια μάτια της έλαμπαν σα θάλασσα και τα ξανθά μαλλιά της πλαισίωναν ένα πρόσωπο αγγελικό. Ο Νικόλας ένιωσε σα να τον χτύπησε κεραυνός.
Η Μαρία, γεμάτη χαρά, τους σύστησε. Η Άννα, με ζεστό χαμόγελο, τον καλωσόρισε στην οικογένεια. Ο Νικόλας, γοητευμένος, έψαχνε λέξεις για να εκφράσει τον θαυμασμό του. Η συζήτηση έρρεε αβίαστα, γεμάτη γέλιο και αισιοδοξία. Ο Νικόλας ένιωθε μια έλξη ακατανίκητη, σα να τον τραβούσε μαγνήτης.
Στις μέρες που ακολούθησαν, η έλξη δυνάμωσε. Ο Νικόλας έβρισκε κάθε ευκαιρία για να έρθει κοντά στην Άννα. Μοιράζονταν κοινά ενδιαφέροντα, συζητούσαν για ώρες, γελούσαν, ένιωθαν μια σπάνια σύνδεση. Η Μαρία, χαρούμενη για την αρμονία που επικρατούσε, δεν υποψιαζόταν τίποτα.
Κάποιο βράδυ, σε μια βόλτα δίπλα στο φεγγαρόφωτο, τα χείλη τους συναντήθηκαν. Η έλξη δεν άντεχε άλλο. Ο Νικόλας και η Άννα παραδόθηκαν σε ένα παθιασμένο φιλί, γεμάτο τρυφερότητα και πόθο. Ήταν σα να ξύπνησαν μέσα τους άγνωστες δυνάμεις.
Η σχέση τους έγινε μυστικό, κρυμμένο από τα μάτια του κόσμου. Βίωναν μια αγάπη απαγορευμένη, γεμάτη ένταση και πάθος. Ο Νικόλας ένιωθε ένοχος απέναντι στην Μαρία, αλλά η έλξη για την Άννα ήταν ακατανίκητη.
Η ζωή τους έγινε ένα τανγκό συναισθημάτων. Χαρά και τύψεις, έρωτας και φόβος, ελπίδα και απελπισία.
Ο Νικόλας βασανιζόταν από τύψεις. Η αγάπη του για την Άννα ήταν σαγηνευτική, αλλά ταυτόχρονα βάραινε την ψυχή του. Πώς θα μπορούσε να αγαπάει δύο γυναίκες ταυτόχρονα; Η Μαρία, αγαπημένη και αφοσιωμένη, τον περίμενε με ανυπομονησία, ενώ η Άννα, σα μοιραία γοητεία, τον μάγευε με την ομορφιά και το πνεύμα της.
Κάθε μέρα έρχονταν αντιμέτωπος με ένα ηθικό δίλημμα. Έπρεπε να διαλέξει. Η Μαρία, η γυναίκα που είχε υποσχεθεί να αγαπήσει για πάντα, ή η Άννα, η απαγορευμένη αγάπη που φούντωσε στην καρδιά του.
Μια μέρα, η Άννα, μη αντέχοντας άλλο το μαρτύριο, ομολόγησε τα συναισθήματά της στην Μαρία. Ο κόσμος της Μαρίας γκρεμίστηκε. Η μητέρα της, που τη θεωρούσε φίλη, πρόδωσε την εμπιστοσύνη της. Ο Νικόλας, συντετριμμένος, ζήτησε συγχώρεση, αλλά η πληγή ήταν βαθιά.
Η Μαρία, πληγωμένη και θυμωμένη, έφυγε από το νησί. Ο Νικόλας έμεινε μόνος, βυθισμένος στις τύψεις και την απελπισία. Η απαγορευμένη αγάπη άφησε πίσω της θλίψη και ματαιότητα.
Κάποια χρόνια αργότερα, ο Νικόλας, ακόμα σημαδεμένος από την εμπειρία, συνάντησε τυχαία την Μαρία. Η πληγή είχε επουλωθεί, αλλά η ουλή έμεινε. Συζήτησαν, μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους, συγχωρέσανε ο ένας τον άλλον.
Η ζωή τους ακολούθησε διαφορετικούς δρόμους, αλλά η ιστορία τους έμεινε χαραγμένη στην μνήμη τους. Ήταν μια ιστορία αγάπης και προδοσίας, έρωτα και τύψεων, μια ιστορία που άφησε σημάδια ανεξίτηλα.

|
Comment Policy: Please write your comments in accordance with the topic of this page post. Comments that contain links will not show up before they are approved.
Comments:
Facebook comments:

Αν επισκεπτεστε την Ιστοσελίδα μας με το κινητό σας, απλά πατήστε το overflow button (το κουμπί με τις τρεις κάθετες κουκκίδες) και επιλέξτε Προσθήκη στην Αρχική οθόνη. και μετά πατήστε “Προσθήκη“. Θα δείτε ότι η Ιστοσελίδα μας προστέθηκε στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου σας Lathranagnostis
και όταν την ανοίγετε, θα μπορείτε να διαβάζετε, όπως με κάθε εφαρμογή του τηλεφώνου σας. Επίσης είναι διαθέσιμη και η εφαρμογή για υπολογιστή, από την γραμμή διευθύνσεων.



Sponsored by Google

You Might Also Like:

-->